fbpx

HÅR TEAM MODERN DESIGN FOTO BÅRD GOLF

Hvem vi er

Hårmessen er et event som blir arrangert i regi av Sandnes & Jæren Frisørlaug hvert andre år.

Vår events nettstedsadresse er: http://harmesse.no

Vi er ansvarlige for de personopplysninger du deler med oss. Når vi bruker «Sandnes & Jæren Frisørlaug», «Hårmessen», «oss», «vår» eller «vi» refererer vi til Sandnes & Jæren Frisørlaug som behandlingsansvarlig i henhold til gjeldende personvernlovgivning

Sandnes & Jæren Frisørlaug
Orgnr 975 949 028
Bru 28, 4363 Brusand

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer/påmeldingsskjema

Hvis du benytter deg av vår påmeldingsskjema til event så må du gi fra deg personlig informasjon om deg selv eller andre for å kunne melde deg på det valgte eventet. Det betyr at vi lagrer navn, etternavn, hvilken salong du arbeider, email adresse, telefonnummer og eventuelt annen informasjon du ønsker å oppgi i forbindelse med deltakelse på eventet. Informasjonen lagrer vi i 1 år fra start av påmelding til avholdt event og 2-4 uker etter dette. Det blir lagret i denne perioden for å sikre fullført event i forbindelse med deltakere, antall og betaling, hvis noe skulle oppstå.

Informasjonskapsler

Med nye EU-regler for informasjonsinnhenting og personvern lurer mange på hva «cookies» er. Her finner du informasjon om informasjonskapsler.  Ved å bruke harmesse.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

«Cookies» – eller «informasjonskapsler» – er en standard teknologi som de fleste nettsider bruker i dag. En cookie er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne og den gir oss statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre for brukerne våre. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) på pc, mobil og nettbrett er innstilt på å akseptere cookies automatisk. Du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert i din nettleser. Vi gjør oppmerksom på at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.

Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på en server. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilken type nettleser man bruker på våre sider, bredbåndsleverandører, operativsystemer, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon på og inn til nettstedet vårt.

Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analysere brukernes trender, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss. Informasjonen vil kun benyttes internt og vil ikke videreføres til  andre personer utenfor Sandnes & Jæren Frisørlaug, hårmessen.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler i all hovedsak ikke opplysningene med noen utenfor Sandnes & Jæren Frisørlaug.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, (hvis kommentar er aktivert) blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Ved påmelding til event blir informasjonen lagret fra påmelding og høyst 4 uker etter avholdt event.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Opplysninger kan bli sendt videre til samarbeidspartnere ved oppgitt spesifisert informasjon ved påmelding. Mtp allergier eller annen informasjon.

Din kontaktinformasjon

Hvis du skulle måtte ta kontakt, så ber vi deg sende mail til:
kontakt@harmesse.no 

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dine personopplysninger blir beskyttet via nettstedes kryptering, passord for tilgang og kun 1-2 personer har tilgang til dataene dine. 

Våre rutiner for datalekkasjer

Våre rutiner for datalekkasjer er å umiddelbart gi beskjed til vedkommende og straks igangsette tiltak for å utbedre lekkasjen.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

vi mottar ikke opplysninger fra tredjeparter

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

 

Klage til Datatilsynet

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no.

Copyright © 2018 Hårmesse  All Rights Reserved.